tiistai 2. helmikuuta 2010

Colin McDarra: Merkitys minulle


Sen piti olla vain viaton tapa viettää krapulainen sunnuntaipäivä.

Aida oli kertonut, että heillä oli joskus muinoin tapana kokoontua jonkun luokse katsomaan Tukka auki-sarjaa krapulasunnuntaisin. Sarja oli minullekin tuttu, sillä itsekin olin jumiutunut telkkarin eteen tuijottamaan Annan elämän uusimpia käänteitä. Siitä, oliko omissa katselukokemuksissani ironian vai pelkästään samaistumisen tuntua, en osaa sanoa mitään.

Eräänä päivänä, tai oikeastaan yöllä lauantaidiskossa, Aida kertoi että he olivat porukalla järjestämässä Tussu auki-maratonia. Tumppi-niminen herra oli nimittäin suurella kärsimyksellä ja häpeällä(?) lunastanut tämän dvd:n itselleen Anttilasta. Eihän semmoiseen voinut muuta kuin suostua, varsinkin koska kyseisenä päivänä minulla oli melkoisen hevi krapula, jota piti sulatella porukassa.

Maratoni oli ja meni. Itse jouduin lähtemään paikalta jo melko varhaisessa vaiheessa, mikä harmitti syvästi. Kuuntelin kateellisena muiden kertomuksia kisakatsomon omaisesta tunnelmasta ja yritin päästä tunnelmaan mukaan kommentoimalla haltioituneita Facebook-päivityksiä. Mutta let's face it, ei se kuitenkaan ollut sama asia kuin jos itse oisin saanut olla mukana.

Seuraavana sunnuntaiaamuna päädyinkin sitten monien mutkien kautta sammumaan Aidan ja Tumpin viereen jälkimmäisen sohvalle, seuranamme olleen tytön joutuessa jäämään yksin lattialle nukkumaan(pahoittelen!). Samalla taustalla pyöri KAIKKIEN AIKOJEN Tussu auki-jakso, 'Rajua rakkautta'. Tittelinsä jakso sai siitä, että jaksossa on kaksi Tumpin suosikkikohtaa hänen laatimastaan top5-listasta.

Aamulla heräsin ensin televisiossa pyörivän dokkarin ääniin, joka osuvasti käsittelikin Buddhaa, sisäistä rauhaa sekä nautinnoista vapautumista. Seuraavaksi heräsin siihen, että joku selitti suomeksi ruistaikinajuuresta ja houreissani pelkäsin, että se joku oli sisällä asunnossa. Muutenkin kuin tv:n välityksellä, siis.

Kun lopullinen herääminen tapahtui, kunto ei kestänyt yksinoloa. Spontaanin soittelun tuloksena isännän asuntoon kerääntyi isohko porukka ja alkunsa sai järjestysnumeroltaan toinen (2.) Colin McDarra- klubi, jonka vaiheita täällä onkin jo selostettu.

Enää en tiedä, onko entiseen paluuta. Kollektiivinen darrailu on aina hyvästä, mutta Colin McDarra on tuonut siihen jo uusia ulottuvuuksia. Lähes rituaalisen morkkistelun sijaan se tarjoaa vaihtelevia aktiviteetteja ja onnistuu samalla laajentamaan osallistujiensa maailmankuvaa, niin homopornon kuin kotimaisen laatudraaman suhteen. Tai näin minulle ainakin on käynyt. Jos siis blogin sisäpiiriläppä(?) kenties ärsyttää tai mietityttää, niin älä epäröi vaan tule mukaan!

Kenties tiedostamattani inspiroiduin Colin McDarrasta niin, että kuvailtuani kampaajalle haluamani hiusmallin, hän leikkasi minulle Tussu auki-naisen hiustyylin. Ehkä seuraavaksi on nk. skunkkiraitojen vuoro.

p.s. Maikkarin sivuilla lukee, että sarja on vain tauolla! Jatkoa on siis luvassa?!?!?!

p.p.s. Pahoittelen havainnolistavien kuvien puutetta, mut oon niin huono tietotekniikassa etten onnistunut lisäämään niitä. yhyy.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Sara avartavasta tekstistäsi, se oli rajua rakkautta! Multa meni ruistaikinajuuri ohi, mutta onneksi heräsin itse ensimmäisen kerran siihen, että puren poskeani. Oikaisin suuni asentoa ja jatkoin uinumista.

    VastaaPoista
  2. Veikkaanpa, ettei tussu aukea enää maikkarilla, vaikka sarja vaikuttaakin olevan vain tauolla. Johonkin välitilaan se on jäänyt, ikilimbukseen. Johtunee sarjan puutteellisesta arvostuksesta - harvoinpa neroja ymmärrettiin omana aikanaan. Facebookissa näyttäisi kuitenkin elävän pieni, mutta omistautunut yhteisö, joka ylistää tätä kulttisarjain kruununjalokiveä alinomaa.

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!