tiistai 23. helmikuuta 2010

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Ei tanssittu hitaita lauantaina. Ei jääty odottamaan sitä ihanaa romantiikkaa, joka valtaa Tavastian kostean lattian aina juuri ennen valomerkkiä! Ei viime hetken uutta tuttavuutta, jonka nimellä ei ole väliä. Eikä onneksi epätoivoisia tekstiviestejä entisille tuttavuuksille.
(Mainitsen tähän väliin, että kaljupasia ja Pauliinan vierailevaa kieltä ei lasketa.)
Juoksimme siis yöbussiin kuin tuhkimot konsanaan. Neitseellisinä, siveellisinä ja varmasti aika lähellä alkoholimyrkytystä. Uskoin, että sunnuntaina minulla olisi tallella sekä ylpeyteni että terveyteni.
En yllättänyt muita kuin itseni, kun heräsin aamulla kuola poskella ja ohimot tykyttäen. Äiti vittuili tuttuun tapaansa kyselemällä vointia ja kutsumalla mukaansa jumppaan. Päätin rauhoittaa levottoman mieleni katsomalla piristävän suomileffan (Postia pappi Jaakobille). Elokuvan jumalainen rauha tuuditti minut itsesäälistä ja krapulanmasennuksesta siihen pisteeseen, että kykenin lämmittämään pizzaa mikrossa.
Tiedän käyneeni pohjalla, sillä mielessäni kävi ajatus luistaa Levottomat-trilogiasta Tumpilla.
Elämä kuitenkin voitti ja niin voitti myös Levottomat nro.1! Sinkkunaisen krapulaseksinnälkä kaikkosi, kun tarjolla oli sekä Reginan Naisen unelmia että ruudun täydeltä komeita suomimiehiä! Pääsin myös yli ikuisesta ihastuksesta Jasper Pääkköseen (hei ketä kiinnostaa joku teini-ikäinen "panomies", joka asuu veneessä?). Mieleni rauhoittui. Ainoastaan alasti juokseva Samuli jäi ahdistavaksi muistoksi.
Lähdin maanantaina aamujunalla kohti susirajaa väsyneenä, mutta onnellisena. Täällä maaseudun rauhassa elellessä sitä välillä unohtaa, miten mukavaa krapulassa voi olla. Ei niinkään niiden maagisten tärinöiden takia vaan lämminhenkisten ihmisten ja yhteisöllisyyden. Kainalossa muhiva krapulahiki voi myös karkottaa pahimman kesäikävän.

Ja:
-Toivon, että Omo voittaa Suomen Suurimman pudottajan.
-Toivon, että kaksi viikkoa kuluu nopeasti.
- Toivon, että viikolla 10 Helsinki räjähtää ja että luvassa on kutittelevia krapulahetkiä ystävien kesken.

Ps. Tää blogi on kiva ja te ootte tosi hyvii kirjottaa!

2 kommenttia:

  1. Ikuinen ihastus J. Pääkköseen? Khihihihi. Jee Anni!

    VastaaPoista
  2. "Neitseellisinä, siveellisinä ja varmasti aika lähellä alkoholimyrkytystä."

    Tekstistäs päätellen sovit hyvin joukkoon. Terve_tuloa!

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!