sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Hei,

Klubin sielu, Colin itse haluaa sanoa pari sanaa viikonlopustaan:



Tänä sunnuntaina innostuin eritteistä ja homoseksuaalisesta pornografiasta. Aamu alkoi sinällään rauhallisesti Buddhasta ja kotimaisesta ruokakulttuurista kertovien dokumenttisarjojen ja torkahtelun parissa. Vaikka taikinajuuresta kerrottu tarina sai minut itkemään kuin lapsen, vasta ulkoilma ja liukastelu lumisilla kaduilla aktivoi minussa jotain.

Aloin kiinnostua virtsasta yhä enemmän. En osaa sanoa, onko kyse esteettisestä nautinnosta vai jostain määrittelmättömästä, kenties orastavaan koprofiliaani liittyvästä piirteestä. Kaikki löytämäni eritteet (virtsan ja ulosteiden lisäksi mm. verta, verisiä klönttejä) vaikuttivat jotenkin niin upeilta neitseellisessä lumihangessa. Eräänlainen kauneusvirhe, sellainen uniikki arpi tai vastaava. Värien kirjo oli sanoinkuvaamattoman kaunis, kuin ruska syksyllä mutta ei kuitenkaan. Etsin lukemattomia ihastelun kohteita ja lopulta sain vaivihkaa kerättyä thairavintolan kertakäyttöiseen chilirasiaan hieman keltaista lunta talteen myöhempää käyttöä varten.

"Saatana poika, nyt sä näytät mulle kalus, jätkä perkele, jos oot oikee mies."
-Lacey (salanimi kukaties?)

Suhteeni homoseksuaalisuuteen on ollut hyvin ambivalentti kuluneen viikonlopun aikana. Vielä lauantaina minut on todistetusti nähty julistamassa toreilla, että "nuo takatuupparit, oikeat rööriroopet tulevat maahamme ja vievät kaikki työpaikkamme". Sunnuntainen valtavien kalujen viidakko, etenkin Pomon hännän ihastelu ja ihastelun ihastelu (kenties myös ihastelijoiden ihastelu) sekä kaikki tuo rintalihasten massa, maskuliininen karskius ja nuo miestenkeskeiset aktit - aina leikkisästä kujeilusta infernaalisiin lihamyrskyihin - saivat minut suorastaan hihkumaan riemusta ja lopulta hyväksymään tuon irstaan karkeuden taiteen. Myöhemmin illalla opin rakastamaan ja jumaloimaan sitä.

Kävin viime yönä taivaassa ja näin enkelin, joskaan en taivaassa vaan Helsingin Kasvitieteellisessä puutarhassa, jonne pujahdin avoimesta portista.

Pakaroita olen tietenkin aina pitänyt esteettisinä.

Rakkaudella,
Colin

6 kommenttia:

  1. Jes Tumppi! Sun lähestymistapa aiheeseen oli oikein mainio! Odotan innolla jatkoa!

    VastaaPoista
  2. täydellistä, en voi muuta sanoa. en ihmettele jos kyseinen oopus ilmestyisi omaan kirjahyllyyni, oli sen verran kiehtovaa kamaa. myös taiteilijan taiteelliset 'lahjat' saivat minut, Elina Korhosen, sanattomaksi. hard coreee moreeee !

    VastaaPoista
  3. Keksikää sitten jotain hyvää aktiviteettia seuraavaan klubiin! Senhän ei tarvitse välttämättä olla edes dvd, kuten tänäänkin huomattiin ToF-kirjan parissa.

    VastaaPoista
  4. mä kyl ehdottomasti vaatisin et katottais sitä Twilightia joku kerta! Laitan avaukseni blogiin pian, toivottavasti vaikka tänä iltana...

    VastaaPoista
  5. dear isosiskot ja -veli! en saa tekstiäni julkaistua, sillä se onajoitettu ajalle 20.12.00?!? voitteX auttaa, oon paska tietotekniikassa!

    VastaaPoista
  6. "When I was young vampires sucked blood, not cock"

    Twilight passaa, terkut Lontoosta.

    -T

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!