torstai 11. maaliskuuta 2010

Elämän tie vie Pasilaan


Tänään on torstai, joka vanhan sanonnan mukaan on "toivoa täynnä".

Colin Mc Darra -klubin tyttöliikkeen haara kokoontui Kumpulassa neiti Pulliaisen tiluksilla. Osa läsnäolijoista oli päässyt eilen ahmimaan itseensä Kallio-tunnelmaa (joka ilmeisesti henkii myös parhaillaan pyörivästä tv-uutuussarjasta!! Pitäiskö tsekata??), ja näissä olosuhteissa lyyhistyttiin olohuoneen sohvalle, jossa puhuttiin esimerkiksi lantionsheikkauksesta, miehistä, julkkismiehistä, bloggaajista ja vielä kerran miehistä.

Erityistä hilpeyttä herätti mm. TÄMÄ BLOGI, jonka suosittelemme jokaisen Colinistelijan tsekkaavan raskaan viikon päätteeksi.



"Just a nice business lunch!=)"



"This, my friend, is the business!"



"And this, my friend, is my......... COCK SOCK."

<3

Kun tästä komistuksesta oli selvitty, alkoi uskomaton pikaruokafiilistely ajatuksen tasolla. Elina yritti syödä "ilmaranuja", eli kuvitteellisia ranskalaisia. Olimme tuupertua lattialle (pikaruoan) puutteemme vuoksi, joten meidän oli otettava lääketieteellisesti kannattava askel, ja päätettävä, että pian täyttäisimme itsemme ravitsevalla hampurilaisaterialla.

Koska meillä oli kuponkeja Carrolsiin, päätimme uhmata välimatkaa ja ottaa yhdeksän maissa illalla raitiovaunun Länsi-Pasilan Carrolsiin. Mieleeni oli piirtynyt vahvasti tämä haavekuva:



Sen voimalla jaksoin eteenpäin. Elämän eliksiirini, rakkaani, kalahampurilaiseni. Pian me näkisimme jälleen! Sydämestäni lähtenyt vahva lämmön tunne levisi jokaiseen rumiinosaani, tehden olostani taianomaisen. Aivan kuin olisin vaipunut ihanaan majoneesiseen transsiin...

"MEIL EI OO KALAHAMPURILAISII".

VITTU FAIL!!!!!!! FUCK CARROLS!!!!1

Otin sitten ranut chilimajoneesilla, perkele. Huomenna ja ylihuomenna ajattelin vetää kännit.

10 kommenttia:

  1. Jes! Hyvä tytöt!

    Tuo Rash with F oli kyllä tuota... melkoista, luulisin. Kommentoisin enemmän, mutta en oikeastaan kyennyt lukemaan sitä kovin pitkälle ennen kuin oikea aivolohkoni alkoi nakertaa vasenta. Yritän ottaa perehtymisen projektiksi!

    VastaaPoista
  2. Joo, mäkään en vielä pystynyt selaamaan sitä niin pitkälle kun olisin voinut.. huh huhuhuuh. Mut ehkä voidaan ens Colin-klubissa vahdata sitä oikein porukalla! Kuten oon usein huomannu, jaettu huumori on parasta. Huumorista tulikin mieleen ALASTON SUOMI... siis mistä näitä ihmisiä sikiää...........

    VastaaPoista
  3. Ton Fap with R:n on PAKKO olla läppä. Tosin mulla on ollut ennenkin taipumus olla tajuamatta näitä itsestäänselviä juttja(tästä ehkä lisää myöhemmin).
    Anyway, Carrols boikottiin kalabursattomuuden vuoksi! Tästä lähin mennään VAIN Heseen!

    VastaaPoista
  4. Oon aika varma että se EI oo läppä :S SAY YES 2 HESBURGER. Mähän oonkin syntynyt Turussa. KÄY.

    VastaaPoista
  5. Joo, se on ihan sivuseikka et Hesen ja Carrolsin omistus on samoissa näpeissä. Tehkäämme kosmeettinen kannanotto!

    Alaston Suomi vetää kyllä puoleensa. Pitänee väsätä jonain kauniina päivänä sinne tunnus. Mitä siellä puhutaan? Kehuuko ne toistensa elimiä? Onko siellä jotain kuppikuntia tai luoko se jotain me-henkeä tai muuta yhteisöllisyyttä? Mua ihan vilpittömästi kiinnostaa tietää!

    VastaaPoista
  6. Siis toki, en mä Hesburger-firman tuotteista halua saati uskalla luopua. Ainoastaan Carrols-nimikkeen alla en suostu asioimaan. Ja pitää muistaa, että Hesburger on aina parempi kuin Carrolsin entinen omistaja, Kes-KKK-o!

    VastaaPoista
  7. Haha, oliks välistävetäjät vai Carrolsin takapiruina? Ilmankos clubi maistuikin aika oudolta.

    VastaaPoista
  8. hei mä oon joskus ollu väsäämäs noit purilaisia, ei oo helppoo tää elämä, eikä varsinkaa silloin ku niit ei oo saatavilla(elämiä vai hampurilaisia, ken ties?). vittu! mut joo se tuiken darramätön jälkee sit viel c'rollssiin, semi läävää. Läävä onkin kaunista, olkoon muut toista mieltä!

    VastaaPoista
  9. ja sit ku pääsin himaa ni koitin "lukea" tota RAXUN blogii, mut edes mä en pystyny moiseen suoritukseen ilman yökkäilyä

    VastaaPoista
  10. ARVATKAAS MUUTEN MITÄ! mä sain kalaburgerin torstai-iltapäivällä, kun poikettiin ajomatkalla perheen kanssa Siilinjärven Hesburgeriin! JEEEEEEEEE! <3<3<3

    t.audi

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!