keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Pelle

Rakkaat ystävät. Arvaattekin ehkä jo, että otsikon Pelle ei tarkoita suinkaan satunnaista ruotsalaista miestä, vaan se viittaa ihan itseeni.

Vaikka kutsumanimeni onkin Aida, on minua kutsuttu tasaisin väliajoin Pelleksi (tai tuttavallisemmin Vitun Pelleksi, vaikkei sukunimeni olekaan Vittu) noin vuodesta 1988 lähtien. En ole vielä tähänastisen elämäni aikana onnistunut keksimään ratkaisua kysymykseen "mistä moinen nimitys?".

Uusi tuttavuuteni GINO antoi inspiraatiota tämän pienen historiallisen kuvakoosteen julkaisemiseen. Pahoittelen heti alkuunsa sössittyä asettelua ja muita epätoivoisia yrityksiä muuttaa blogin ulkoasua. Jos joku teistä kokee tekstinasettelutaidot vahvuudekseen, be my guest.

Ensimmäinen etnografinen tutkimuskohteeni olivat ERNUT. Oma panokseni ernujen sielunelämään oli ROKKI-EVE, eli IM_EVELYN, eli REBELLIOUS_EVE. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Even elämä oli lyhyt, mutta sitäkin tapahtumarikkaampi. Eve kirjoitti suosittua blogia (LUE LISÄÄ!) ja hänelle perustettiin IRC-galleriassa vihaamiseen keskittyvä faniyhteisö.

Im only that rebellious girl who sitting in scool pulpett with some angry egspreshion. Teacher hate me i only vomit -säe on jäänyt kaihertamaan lukuisien ihailijoiden mieliä.

Kuvassa alla vas. PiituGlitter, IM_EVELYN ja Neko_chan^^ vakiintuneen kokoontumispaikkansa KOMPASSIN luona.







Etnografinen tutkimus tehtiin lähiönuorten ja pissiksien runsaasti kansoittamassa kaupunkitapahtumassa, nimittäin Kaivarin kesäkonsertissa. Näkyvyys oli taattu!
Oma nimeni tuolta päivältä on valitettavasti jäänyt pimentoon, mutta mitä tuon näköinen kissa nimellä tekisikään - antaa ulkonäön puhua puolestaan!


Huomatkaa mukana menossa ollut blandis. Tykätkää myös farkkukankaisesta pikkulaukusta, Adidaksen takista ja skeittikengistä! Päivä oli kaunis ja ikimuistoinen.



Me muijat ruletetaan!!!!!1 BEST FRIENDS 4€vERR!!!

Pissisten jälkeen luontainen tutkimuskohde olivat FASHIONISTAT, HIPSTERIT ja MUOTIBLOGGAAJAT. Tästä on varmaankin turha kertoakaan sen enempää, sillä tutkimus on vielä osittain kesken. Jaan kuitenkin hetkiäni muodin parissa kuvien muodossa. FASHION IS MY PASSION!


Muodinjanoiset voivat tukahduttaa janonsa esimerkiksi täällä.

Myös muita asukokonaisuuksia on kokeiltu:



Koska postauksen asettelun kanssa flaidaaminen alkoi vituttaa liikaa, lopetan tähän. Sitäpaitsi näiden kuvien myötä myös teitä, arvon lukijat, pitäisi vituttaa. Miksi kukaan haluaa vapaaehtoisesti nolata itsensä näin? Häpäistä Suomen kansaa näyttäytymällä julkisesti moisissa asuissa? EI TAIDA OLLA TOLLA MUIJALLA KAIKKI MUROT KULHOSSA!!! Tämähän on ihan kauheaa ja katastrofaalista.

Suorastaan katastrofallosta!

15 kommenttia:

  1. Aida MIE RAKASTAN SINNUU

    toivoo yks iloluontoinen maalainen joka myös Emmunistin nimellä tunnetaan

    VastaaPoista
  2. Siis hetkinen...Oletko SINÄ Carmen Polloni? En voi luottaa enää mihinkään.

    BTW putoilin tälle. Tää vähän leveämpi tekstinasettelukin on paljon parempi kun ennen. Diggasin silti ite enemmän mustasta taustasta. Buu.

    VastaaPoista
  3. JES!! Eka oikee ANO KOMMAA!! KIITOS EMMA<3!!!

    Ja Ernu: Munkin mielestä musta oli ihan jees, yritän pistää sen kohta takas. Jos joku osais vielä taikoo ton mun tekstin ja kuvat järkkään niin oisin onnellinen. Nythän en siis ole.

    VastaaPoista
  4. Sulla ei todellakaan ole kaikki murot kulhossa mut goddamn kun homma toimii! Mitkä noi kolme vikaa on? Itkevä folkkariskankki? Erno vm. 2005? Naispuolinen Cheek? POSKI?

    VastaaPoista
  5. Toi kitarajuttu oli oikeestaan räppibileistä, joissa yritin olla BEIBE. Mut en osannu meikata / en omistanu tarpeeks uskottavii vaatteita. HAHAH jep ja tossa yhessä oon Erno2005! Räppikuva on meiän koulun Maratonkonsertista, jossa meidän yhtye DIRTY BITCHES esiinty. Oli auto ja tanssijat ja kaikkee!

    VastaaPoista
  6. aida oot mun lempi PELLE! voidaanko nähä livenä?

    VastaaPoista
  7. emmä oikee usko.. en uskalla tavata nettituttui, oot kumminki joku pedarisetä.

    VastaaPoista
  8. Ei vittu, toi muuten ihan oikeasti ON meitsi mallia 2005. Vaan staga puuttuu. Vaikkakin noin runsaista viiksistä sain ja saan vain haaveilla. Mut kaikki ei voi olla yhtä karvaisia kuin Aida.

    VastaaPoista
  9. Luulin oikeesti, et noi ekat kuvat oli otettu tänä vappuna ja niissä esiintyi Erno. Ei ollu kaikki intiaanit kanootissa, muumit laaksossa, kakat housuissa, mitä näit nyt on.

    VastaaPoista
  10. Kynät penaalissa...? Mutta joo, hyvä tietää, että voin tahtoessani muuttua Ernoksi! Pitääkin kokeilla samantien.

    VastaaPoista
  11. tarkoitin siis että ERNO on seuraava nuoriso(ryhmä) josta voisin tehä etnografisen tutkimuksen.

    VastaaPoista
  12. Millaisia tunteita tämä herättää teissä? Ens vappuna sitten, vai mitä?

    http://fashwithr.blogspot.com/2010/05/gaga-inspiration.html

    VastaaPoista
  13. Melkoisen tunteiden kirjon tuo herättää ainakin minussa. Vaikea sanoa tarkemmin, mutta "pelonsekainen intensiivirepulsio" voisi olla jo sinne päin.

    VastaaPoista
  14. Näytät vähän Mike Pattonilta noissa verkkatakkikuvissa!

    VastaaPoista
  15. HAHAHHAHAH MISTER GAGA!!! aika luovaa.

    ja JES. Ville Valon, Reino Nordinin ja Ozzy Osbournen lisäks oon saanut ulkonäkömeriittilistaani vielä Mike Pattonin :D

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!