torstai 20. toukokuuta 2010

Katsaus tulevaan

Arvoisat colinistit, colinaattorit, pellet ja... noh, Erno. Kevät on varmasti stressintäyteistä aikaa meille kaikille. Epävarmuus jäytää vaikka olemmekin jo loppusuoralla kohti kesälaitumia. Tulevaisuus tuo kuitenkin tullessaan paljon iloa.

Kesäkuun alussa Colin McDarra käynnistää "Toteuta itseäsi 2010" -kesäkampanjan. Nyt on aika tehdä juuri sitä, mitä olemme aina halunneet. Ainakin sketsisarja, taidegalleria, liuta kuvakollaaseja, tutkielma sokkotreffikulttuurista, punkyhtye, Pietarista starttaava maailmankiertue, sirkus, toinen maailmankiertue, kokoillan elokuva, puuroravintola, mielenosoitus, oheismateriaalia, t-paitamallisto, kahvikuppeja, avaimenperiä ja seuramatka Korkeasaareen ovat jo työn alla. Kuinka sinä haluat toteuttaa itseäsi? Kommentointi on suotavaa.

Aloitamme myös täällä blogin puolella uuden sarjan nimeltä Totuuskomissio, jossa kaksi uskaliasta toimittajaa kurkistaa yhteiskunnan kulissien taakse ja joutuu erinäisiin kommelluksiin jäljittäessään totuutta saastan, kuonan ja korruption keskeltä. Taannoinen pääministerin haastattelu oli eräänlainen Totuuskomission pilottiraportti.




Pitäkäämme yhtä.

6 kommenttia:

  1. ahahahhahhaahah! hyvä stuba-pumppu! kesäkampanja alkaa ihan kohta, jeeee! totuuskomission promokuva on UPEA. Hyvähyvähyvä.

    sit ku mun duunit loppuu nii mä voisin yrittää tehä täst blogistaki hienomman ja KÄVIJÄYSTÄVÄLL---VITUT.

    VastaaPoista
  2. Voi tietysti käydä myös niinkin ettemme saa koko kesänä mitään aikaiseksi. Lokakuussa istutaan sitten jossain räkälässä ja mietitään et jospa ensi kesänä sitten.

    VastaaPoista
  3. Puhdasta nerokkuutta tää. Jopa mun mieleni humaltuu "Toteuta itseäsi 2010" -kesäkampanjasta.

    VastaaPoista
  4. http://lehti.samizdat.info/2010/05/29/4377/

    VastaaPoista
  5. HEI minne tää on kadonnu??!??1 MISSÄ KAUAN SITTEN LUVATUT POSTAUXET

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!