tiistai 31. toukokuuta 2011

Hei kaikki tytöt ja pojat siellä ruudun toisella puolen!

Tauski oli vasta lämmittelyä, sillä nyt seuraa debyyttini blogiSKENESSÄ. Päätin kirjoittaa teille tiiviin tietoiskun minulle läheisestä ja tärkeästä aiheesta, jonka tunnen kuin omat taskuni (eli varsin huonosti). Edessä on pitkä, kuuma ja sanan jokaisessa merkityksessä kostea (HEH) kesä, ja on selvää, että saadaksen siitä kaiken irti, on syytä valmistautua perusteellisesti. Kesäkumit laukkuun ja siideri auki! Hyvät naiset ja herrat, tämä on mirjan opas Suomen kuumaan suveen 2011.



Juhlat alkakoon. Paina play!


Kokemattomampi, kenties vielä mirjataipaleensa alussa oleva suhteellisen turmeltumaton yksilö, saattaisi helposti ajatella, että tulevan kesän koitoksiin on syytä valmistautua esimerkiksi kuntoilun sekä terveellisen ruokavalion keinoin. VIRHE. Neuvonkin teitä unohtamaan moiset typeryydet heti alkuunsa, ja tähän väliin varoittava esimerkki kun ette kuitenkaan vittu usko.

Tältä se kuulostaa:
Ylikunto tai ylirasitus tarkoittaa sitä, että elimistöä on rasitettu enemmän kuin mistä sillä on mahdollisuudet palautua. Ylikuntoon joutuneen henkilön fyysisen ja psyykkisen kuorman määrä on kasvanut kovemmaksi, kuin mistä elimistöllä on mahdollista palautua. Ylikuntoa esintyy akuuttina (palautuminen 1–4 viikkoa) sekä kroonisena (palautuminen 3 kuukaudesta jopa vuosiin).

Ja tältä se näyttää:




Eisssss never again


On ihan turha käyttää aikaansa mokomaan scheisseen kun sen voi käyttää pohjakunnon ja -tietouden vahvistamiseen. Mietitään nyt vaikka sitä dokaamista, sehän on universaali ja kiva aihe joka kiinnostaa kaikkia. Tässä sulla on nyt kaksi vaihtoehtoa. Kuten kaikki tietää, on punaviini terveellistä ja tarpeeksi suurissa määrin nautittuna se myös laihduttaa. Ensinnäkin voit tissutella menemään viikot läpeensä, pikkuhiljaa kuntoa kasvattaen. Suositeltavampi, ja ehdottomasti mirjampi vaihtoehto kuitenkin on nauttia nuo päivittäiset pari punkkulasillista yhdellä kertaa esimerkiksi viikonloppuna. Ja jos toistat saman vielä seuraavanakin päivänä, on hyöty luonnollisesti kaksinkertainen! Toivon tämän asian nyt olevan kaikille selvää pässinlihaa. Ylläribonuksena kakkospäivän jännittävät olot, elämä ei todellakaan käy tylsäksi.

Erään nykylyyrikon sanoin: Aamul sormet kitalakeen / tää vaa on sikamakeet



Tämän opetussaagan toinen kapiteeli on vähintään yhtä tärkeä kuin ensimmäinen osa. Nämä kaksi elementtiä kuuluvat yhteen kuin veitsi ja haarukka, nyrkki ja silmä, paita ja peppu, siideri ja näkäräinen, Erno ja... niin. Tiedän, että olette odottaneet tätä kieli pitkällä, joten ei pidätellä enää. This is it! Mirja on mirja, mutta puuma on mirja, jolla on tehtävä. Nyt ne seksikkäät sihteerilasit silmille ja opiskelemaan, sillä internet kertoo seuraavaa:
Puuma on lihansyöjä. Se saalistaa yleensä väijymällä: Se asettuu baaritiskin ääreen hyvälle paikalle ja jää odottamaan saalistaan. Saaliin huomattuaan se ponkaisee uhrin kimppuun ja puraisee sitä kaulaan vahvojen leukojensa kulmahampailla. Mikäli saalis pääsee pakenemaan, puuma juoksee sen kiinni – ainakin lyhyellä matkalla. Puuman pääasiallista ravintoa ovat erilaiset rahamiehet, mutta se kelpuuttaa myös vähävaraisempia yksilöitä ja jopa junioreita. Naaraiden kiima-aika ei ole vuodenajasta riippuvainen, joten parittelu voi tapahtua milloin ja missä vain. Puumalle tyypillistä elinympäristöä on pääkaupunkimme keskusta sekä eteläinen kantakaupunki. Todennäköisimmin puuma on havaittavissa luonnollisessa elinympäristössään Kaarle XII:n, Teatterin tai Raffaellon terassilla. Hotelli Tornin Ateljee Bar vessoineen kuuluvat puuman ehdottomiin suosikkeihin.
Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja näiden esimerkkien avulla sun pitäis viimeistään olla kärryillä siitä, mihin se energia tulee kesällä keskittää.

Rahamies. Jackpot.


Nuori rahamies. Erittäin hyvä valinta tämäkin.


Sahamies. Ei ehkä yhtä hyvä kuin kaksi edellistä, mutta kuitenkin suositeltava.


Juniori ja tulevaisuuden rahamies samassa paketissa. Miksipä ei!


...ei.



Tässä kaikki, mitä loistavaan kesään tarvitaan. Valitse se, valitse sun elämäsi paras kesä. Ole rohkea. Ole mirja. Jos kysymyksiä heräsi, niin muistakaa, ettei tyhmiä kysymyksiä olekaan, on vain tyhmiä ihmisiä.

Keskeytetty yhdyntä: uhka vai mahdollisuus? Discuss!

3 kommenttia:

  1. Oho, kirjoitit väärin tuossa alussa, senhän kuului oikeasti olla "Mirjan opas Suomen kuumaan Suviin 2011". Eiks je?

    VastaaPoista
  2. ei, sitä juttusarjaa mä kirjoitan jalluun.

    VastaaPoista

GET A LIFE, KID!